10 Aug
10Aug

ספגטי בולונז וגם קינוח - ויתורי על החי


הרי לכם המתכון:
2 בצלים (עדיפות לסגולים)
3 חב' פטריות שיטאקי (אפשר גם פורטבלו, אצלי יש כמה אלרגיים)
4 שיני שום
1 כוס עגבניות שרי חתוכות דק
1 בקבוק מיץ עגבניות
½ כוס יין אדום יבש
4 כפות שמן לטיגון (אני אוהבת חמניות)
מלח (לא יכולה להמליץ על כמות מאחר ואני אוהבת מלח)
¼ כפית פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
אופן ההכנה:
מחממים את השמן בסיר, חותכים את הבצל דקדק, כותשים את השום ומטגנים קלות. בנתיים חותכים דקדק את הפטריות ומוסיפים גם אותן לטיגון עד להשחמה קלה. מוסיפים את העגבניות והתבלינים ממשיכים לערבב עוד כדקותיים. עכשיו מוסיפים את היין ומיץ עגבניות, מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום וממשיכים לבשל עוד 10 דקות.
מגישים עם ספגטי, פסטה או איטריות אורז.
בתיאבון 

ועכשיו לקינוח



עוגת תפוז מעוטרת בפרחי הדרים

מחממים תנור אפיה ל180 מעלות

המתכון:

3 בננות בשלות

כוס רסק תפוזים

1 קופסת קרם קוקוס

2 כפיות וניל

1 וחצי כוסות קמח (כוסמין, חיטה, קוקוס , שקדים)

1/2 כפית סודה לשתיה

ההכנה:

מכניסים את כל החומרים לבלנדר ומערבבים במהירות גבוה כ3 דקות.

מעבירים לתבנית או לתבניות אישיות

אופים כ30 דקות

מקררים ומקשטים בפרחי הדרים

בתיאבון

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.